- I love shopping for things online, because when they arrive, it's like a present to me, from me -

 

Mijn naam is Sanne, ik ben getrouwd met Guido en samen hebben we twee leuke jongens. Naast het gezinsleven en de webshop heb ik ook nog een parttime kantoorbaan. 

In januari 2020 zag ik een berichtje op social media voorbij komen van 1 van mijn favoriete winkels.: ter overname. Opeens leek alles op zijn plek te vallen. In de periode daarvoor heb ik verschillende opleidingen en cursussen gedaan voor interieur- en vastgoedfotografie met als doel om woningen te fotograferen die in de verkoop zouden komen. Ik vond het echter veel leuker om mooie interieurs en spullen te fotograferen. Met de overname van de webshop zou ik allebei de dingen kunnen doen die ik leuk vind; me bezighouden met mijn liefde voor interieur en het maken van foto's ervan. Op mijn site en social media zie je een combinatie van eigen foto's en foto's van de merken zelf.

Alle producten zijn met liefde en zorg uitgezocht. Deze liefde gaat vooral uit naar producten die een verhaal vertellen, handgemaakt zijn of uniek zijn omdat er maar 1 exemplaar van is.

Maar ook de populaire merken zoals Zoedt, Mijn Stijl, Winkeltje van Anne, Yoshiko en Store Factory mogen niet ontbreken.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten en acties? Volg Little Miss Pineapple dan op social media.

 

 

  

© 2015 - 2024 Little Miss Pineapple | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel